למה אין חיסון לנגיף הקורונה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

30/03/2020 | 10:13 | מאת: שאולי

שלום דר אם אין עדין חיסון לקורונה למה לא לוקחים את המדענים הפרופסורים הדוקטורים הכי טובים בעולם..לסגור אותם במעבדה ..ולהגיד להם האנושות תלויה בכם..עד שאין חיסון אתם לא יוצאים מהמעבדה..ולתת בונוס כספי גדול למי שממציא ראשון תרופה למחלה

שלום שאולי, ממש אין צורך לסגור בכח אף אחד במעבדה. טובי המומחים בעולם, ביוזמתם, מנסים לפתח מזה מספר חודשים- בעידודם של יצרני התרופות הגדולים בעולם. אל תשכח שמי שיפתח את החיסון הראשון הולך להרוויח הרבה מאד כסף. הרבה בריאות אפי

31/03/2020 | 13:48 | מאת: ט

חח אתה ממש מזכיר את המערכון של שאולי מארץ נהדרת... בגלל זה קראת לעצמך שאולי??

מנהל פורום וירוס הקורונה