התלבטות - האם ללכת למרפאה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

24/03/2020 | 08:39 | מאת: גילי

שלום ד"ר, אני חולה אונקולוגי לשעבר, עברתי טיפולים כימותרפיים ולכן יש לי פורט על גופי. אני אמור לנקות את הפורט מדי חודש-חודש וחצי באופן שוטף. השבוע אני אמור ללכת למרפאה של קופת החולים כדי לבצע ניקוי, אבל כיוון שאני בקבוצת הסיכון לקורונה אני ממש חושש להגיע. צלצלתי למרפאה ונאמר לי כין אין אפשרות לבוא אלי הביתה לבצע ביקור וכי עלי להגיע. מה עלי לעשות? תודה!

שלום גילי, אני חושש שתצטרך לקבל את ההחלטה בעצמך. הרבה בריאות אפי

24/03/2020 | 13:09 | מאת: יעל

גילי היקר, אנא התקשר שוב ובקש לדבר עם הרופא המטפל שלך. דבר נוסף אני לא יודעת בדיוק מה התהליך אבל אם בד"כ עושה את זה אחות. אז היום יש אופציה לבדיקות עד הבית ואחות.

מנהל פורום וירוס הקורונה