כמה ידע יש על קורונה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

23/03/2020 | 17:11 | מאת: שמעון מגדרה

שלום דר אפי האם יש אנשים מסוימים שהגוף שלהם מחוסן לנגיף קורונה..?? ומה זה אומר בשפה המקצועי איסמפוטמטי(מקווה שרשמתי נכון) תודה דר..ורק בריאות!!

שלום שמעון, מאד ייתכן שישנם אנשים שאינם מפתחים תחלואה ב'קורונה' בגלל שמערכת החיסון שלהם כבר "מוכנה" לקראתו למרות שהם מעולם לא חלו בו. בינתיים אין בידנו מידע מאומת על כך, אך סביר שבעתיד נדע על כך יותר (עמו שקרה עם נגיף ה'איידס'). הרבה בריאות אפי

23/03/2020 | 18:11 | מאת: הסבר לאסימפטוטי.

היי שמעון אסימפטוטי זה אומר שכלפי חוץ אין תסמינים = סימפטומים קלינים של מחלה כמו שיעול נזלת חום.. וכו'... אבל אם תבדוק במעבדה / הדמיה תגלה זה בעצם נשא.

מנהל פורום וירוס הקורונה