הוצאת רישיון נהיגה עם CP

דיון מתוך פורום  הערכת כשירות נהיגה ושיקום בריפוי בעיסוק

16/11/2022 | 22:14 | מאת: Yoni

שלום אני בן 18.5 סובל מ CP קל המתבטא בחולשת פלג הגוף השמאלי (יד ורגל שמאל) וקוצר ראייה בינוני המתוקן במשקפיים. הופניתי למכון הרפואי לבטיחות בדרכים לצורך בדיקת כשירותי לנהיגה. רציתי לשאול מה הסיכויים שלי לעבור את הבדיקות הנדרשות והאם במצב כזה יכולות להיות לי הגבלות ברישיון מלבד תיבת הילוכים אוטומטית והרכבת משקפיים ? תודה וערב טוב .

שלום יוני, איני יכולה לומר מתוך מה שהנך כותב מה יהיו ההתאמות המתאימות ובאם תזדקק. לדוגמא- במידה ויש לך מתח שרירים מוגבר ביד שמאל, יתכן ויגדירו שאתה צריך תפוח על ההגה. ההערכה וההתאמות מאוד ספיציות ומותאמות לפרט. בהצלחה, פנינה

מנהל פורום הערכת כשירות נהיגה ושיקום בריפוי בעיסוק