טינטון פועם MRI ראש ואוזניים

דיון מתוך פורום  גידולי מוח ורדיוכירורגיה

11/09/2023 | 11:01 | מאת: מיני

שלום ביצעתי mri לפני כחודשיים בשל טינטון פועם לסירוגין חד צידי בשמאל. בבדיקה נמצא - מוקד זעיר בflair בצנטרום סמי אובלי בלתי ספציפי. ללא האדרה לאחר הזרקת חומר ניגוד. מה אומר הנגע? האם מצריך ביקורת או מעקב? מציינת שקופצת לי עין שמאל לסירוגין במשך כחצי שנה-לא יודעת אם יש קשר

קרוב לוודאי שאין קשר בין הטינטון לבית האות חריג שהודגם בצנטרום סמיאובלה. האותות הללו שכיחים ככל שמתבגרים, לרוב חסרי משמעות אם כי יכולים להעיד על פגיעה וסקולרית בכלי הדם הקטנים המוח

מנהל פורום גידולי מוח ורדיוכירורגיה