בדיקת mri מוח לאחר תלונות

דיון מתוך פורום  גידולי מוח ורדיוכירורגיה

02/12/2022 | 16:01 | מאת: שחר

אחרי תלונות על כאבי ראש ונמלולים וזרמים בראש וביד הופניתי לבדיקת mri מוח ופנים התוצאה- החומר הלבן והאפור שמורים ללא סיגנל חריג, ומעבר לכך כל התוצאות ברמת הנורמה האם להמלצתך להמשיך לחפש בכיון נוירולוגי או בכיוונים אחרים?

02/12/2022 | 20:19 | מאת: ד"ר עידו פלדור

תלוי בכמה הסימפטומים מפריעים. צריך להתייעץ עם נוירולוג מטפל: אם אכן נשלל משהו מדאיג, צריך להחליט כמה הסימפטומים מפריעים לחיים, והאם מעוניינים לנסות טיפול (אם ישנו)

02/12/2022 | 20:39 | מאת: שחר

תודה על המענה החשש היה מגידולים או מטרשת נפוצה הנוירולוג אומר שתוצאת ה mri שוללת את שניהם ולכן נתן אלטרולט ובכך למעשה סיים את תפקידו האם יש משהו נוסף שאפשר לבדוק בבקשה? והיכן ( אפילו פרטי)

02/12/2022 | 21:09 | מאת: ד"ר עידו פלדור

לא חושב, אבל אני מודה שזה לא התחום שלי. בדרך כלל אנשים מופנים אלי כשיש להם גידולים, לא כשאין להם.

מנהל פורום גידולי מוח ורדיוכירורגיה