תהליך סננתי בMRI....

דיון מתוך פורום  גידולי מוח ורדיוכירורגיה

30/06/2021 | 10:03 | מאת: רחל

שלום דוקטור בן שלי עבר ניתוח ראש לממצא בטמפורלית מימין בקדמת האונה שיצא דיספלזיה הוא בן 34 ..לאחר שנה מהניתוח בMRI שלו רשום תהליך הסננתי בקדמת האונה באותו מקום .. האם זה שרשום תהליך סננתי משמעותו שזה יכול להיות תהליך גידולי ? זה מה שזה אומר תהליך סננתי ? תודה

30/06/2021 | 21:43 | מאת: רחל

דוקטור אני רואה שהיה דיון דומה אז מצטערת .. אבל אני רוצה לדעת בבקשה האם זה שרשום תהליך הסננתי זה אומר שזה תהליך גידולי ?. כי אני לא יודעת אם להתייחס לmri ( אם זה אומר שזה גידולי הכוונה ) או לתשובה הפתלוגיה

02/07/2021 | 08:51 | מאת: רחל

זה התשובה מהפתלוגיה דוקטור אם תוכל להקדיש מזמנך היקר לתת מבט באמת שאני מאוד אשמח תודה רבה רבה .. See description. Description: Fragments of gray and White matter demonsFating subtle morphologic abnormatlies Blood vessels are within normal I Cellularity is within normal limits, and IDHI Rl32H is negative. There is an increased Number of misplaced neurons in the white matter. The gray matter gives an impression of slight disarray in certain areas, which altogether may correlate with focal cortical dysplasia. There is no evidence of a neoplasm.

02/07/2021 | 09:36 | מאת: ד"ר עידו פלדור

תהליך הסננתי משמעו תהליך שנמצא בתוך רקמת המוח, או מסנן את רקמת המוח. יש תהליכים שונים שיכולים לעשות את זה. לגבי מקרה ספציפי אני מציע להיפגש עם הנוירוכירורג המטפל.

02/07/2021 | 10:24 | מאת: רחל

אני ממש מודה לך דוקטור הייתי רוצה לשמוע איך נשמע הפתלוגיה ממך גם אבל וכמובן שנקבע פגישה עם המנתח .. רק רציתי לשמוע גם מעוד רופא עם ניסיון רב כמוך איך נשמע הביופסיה זה הכל דוקטור היקר

02/07/2021 | 10:46 | מאת: ד"ר עידו פלדור

עניתי בשאלה האחרונה בשרשור

02/07/2021 | 10:47 | מאת: ד"ר עידו פלדור

בשמחה. אבל אני עושה שיחות כאלה פנים-אל-פנים. לא בווטסאפ, טלפון או פורומים באינטרנט.

02/07/2021 | 11:11 | מאת: רחל

אני מבינה דוקטור בכל זאת אני מודה לך

02/07/2021 | 11:49 | מאת: ד"ר עידו פלדור

שבת שלום

מנהל פורום גידולי מוח ורדיוכירורגיה