שאלה לגבי תוצאת בדיקת PH

דיון מתוך פורום  גידולי מוח ורדיוכירורגיה

16/02/2021 | 11:41 | מאת: מודאג

לכבוד הד"ר, שלום רב! לא בטוח אם זה המקום המתאים אבל בכל אופן אולי אתה תוכל לעזור לי. היה לי צרבות ועשו לי שתי בדיקות אנדוסקופיה שהראו שיש לי בקע סרעפתי(4 ס"מ) ודלקת בוושט בבדיקה הראשונה דלקת בדרגה חמורה ולאחר חודשיים עם PPI דלקת נמוכה. הייתי מועמד לניתוח בקע סרעפתי אך לפני כן ביקש ממני הרופא לעשות בדיקת PH לאחר תוצאות הבדיקהPH התבטל לי הניתוח רציתי לשאול מה זה אומר hypersensitive esophagus ? כיצד מטפלים בזה? התור שלי לרופא הוא לעוד המון זמן אם תוכל לפחות לתת לי את הרקע מה זה אומר, כיצד מטפלים. בתודה מראש

23/02/2021 | 16:18 | מאת: ד"ר עידו פלדור

מצטער, אני לא כל כך מתמצא בזה.אני לא מומחה בקיבה או בוושט. בכל אופן אני מאחל לך בריאות והצלחה בבירור ובטיפול.

26/02/2021 | 15:26 | מאת: מודאג

תודה רבה, הלוואי וכל הרופאים היו אנושיים כמוך. פורים שמח!

26/02/2021 | 15:58 | מאת: ד"ר עידו פלדור

חג שמח

מנהל פורום גידולי מוח ורדיוכירורגיה