כאבים שמתפשטים לאזרוים נוספים

דיון מתוך פורום  גידולי מוח ורדיוכירורגיה

20/07/2020 | 17:31 | מאת: ג

שלום יש לי ב4 חודשים האחרונים לחצים/כאבים בצידו הימני של הראש, ברקה ובנוסף ימינה יותר, גם בעצם האוזן הימנית, בגולגולת בצד ימין, לאחרונה הצטרפו לחצים/כאבים באיזור העין הימנית, מצח בצידו הימני, האף בצידו הימני והלחיים הימניות. ב4 החודשים זה היה בא והולך ומגיע אחת לשבוע בערך, לפעמים בבוקר ולפעמים בערב. בשבוע האחרון זה 4 ימים ברצף מהבוקר עד הערב ואופטלגין לא ממש עוזר, סיטי מוח תקין. מה עוד ניתן לעשות ומה זה יכול להיות?

20/07/2020 | 18:52 | מאת: ד"ר עידו פלדור

לא יודע. במרפאה נראה לי שהצעד הבא הוא לקבוע תור לנוירולוג שיבדוק ויתן טיפול או יפנה לעוד בדיקות. רופא המשפחה צריך לראות אותך, כדי להחליט אם יש סימני אזהרה שמצריכים התייחסות דחופה יותר. אני לא חושב שאפשר לענות על זה בפורום באינטרנט.

20/07/2020 | 21:14 | מאת: ג

נוירולוגית שלחה לסיטי מוח והוא תקין

מנהל פורום גידולי מוח ורדיוכירורגיה