ניתוח אחרי אסטרוציטומה דרגה ממאיר נמוכה 2

דיון מתוך פורום  גידולי מוח ורדיוכירורגיה

12/01/2020 | 16:16 | מאת: יוסי

שלום אם מוציאים את כל הגידול בניתוח בגידול אסטרוציטומה דרגה ממאיר נמוכה 2 מה סיכוי ההחלמה מלאה של זה ? לגיל 30... ומה סיכויים שזה יחזור באופן יותר אגרסיבי כי כרגע הומלץ לחברי הוצאת גידול שהממצא 14 ממ אבל במוח טמפרולי לפי מה שאני מבין פה מהפורום לרוב זה חזר כבר אחרי שנה או שנתיים

12/01/2020 | 20:24 | מאת: ד"ר עידו פלדור

אסטרוציטומה דרגה 2 לא ניתנת לריפוי. היא חוזרת גם אחרי כריתה מלאה. הזמן הממוצע עד לחזרה תלוי במאפיינים שונים של הגידול והחולה, והזמנים מאוד משתנים בין חולה לחולה.

מנהל פורום גידולי מוח ורדיוכירורגיה