פער בהליך הגמילה אצל תאומות

דיון מתוך פורום  גמילה מחיתולים

04/08/2019 | 12:58 | מאת: חלי

איך עלי להגיב לפער בתהליך הגמילה בין בנותיי התאומות? אחת נגמלה ממש מהר ורצה לשירותים בהתלהבות בעוד השניה מסרבת בכלל להוריד את החיתול

04/08/2019 | 23:28 | מאת: דנה מצר

היי חלי, הורות לתאומים היא מורכבת ושונה מהורות לילד אחד. חשוב להבין שלא כל מה שאחד עושה השני צריך גם כן. תאומים הם דומים אבל גם מאוד שונים, לכל ילד קצב משלו, אופי משלו וטמפרמנט משלו. לכן עניין הגמילה אינו בר השוואה ויכול להות מקרים בתאומים בהם אחד נגמל והשני עדיין לא, אין טעם להלחיץ, אין צורך להשוות בין שתיהן. אם אחת מוכנה לצאת איתה לדרך. ולתת לשניה את הזמן שלה. הכי חשוב לזכור שעוד יהיו פערים ביניהם, חשוב אצל תאומים גם להתייחס לכל אחד בנפרד. בהצלחה דנה

מנהל פורום גמילה מחיתולים