שרירים רפויים ועור חלש

דיון מתוך פורום  עיכוב תהליכי הזדקנות

27/03/2019 | 09:17 | מאת: דנית

שלום רב אני בת 63 צמחונית .רזה. לאחרונה השרירים שלי נעשו רפואיים והעור תלוי עליהם. למרות שלא שיניתי דבר באורח חיי. יש מחזק שירים?

דנית שלום. ראשית יש לוודא כי את מקפידה לצרוך כמות נאותה של חלבון מלא ממקור תזונתי מדי יום. כצמחונית, הנמנעת ממקורות חלבון זמינים כמו בקר ועוף עלייך להשלים כמות החלבון המלא היומית משילוב קטניות ודגנים וגם ביצים ודגים אם הם מופיעים בתפריטך. מעבר לכך חיזוק השרירים הטוב ביותר הוא פעילות גופנית כנגד התנגדות. על מנת להוסיף לרמת האנרגיה בטרם האימון את יכולה להיעזר בתוספי תזונה המבוססים על קו-אנזים 10 המעלים באופן מהיר למדי האנרגיה בתאי השריר ובגוף בכלל. בברכה ד"ר אודי בר

מנהל פורום עיכוב תהליכי הזדקנות