נטילה ממושכת של פרופסיה

דיון מתוך פורום  עיכוב תהליכי הזדקנות

24/03/2019 | 17:17 | מאת: ניר

אני בן 28 ולוקח פרופסיה כבר חמש שנים רציתי לשאול אם זה מסוכן ואם יש תרופות חדשות ויעילות יותר כי השיער לא ממש התמלא

ניר שלום.נטילה ממושכת של התרופה פרופסיה בהחלט גורמת לשינויים בפוריות ובעלת השפעה לא מבוטלת על התפקוד המיני והתשוקה. לאחרונה עולות עדויות משתמשים רבות הטוענות גם על תחושות של דכדוך ודיכאון הנלוות לכאורה לתרופה. המלצתי היא אם אינך מרגיש שהתרופה הועילה, אז בוודאי שהפסק נטילתה. לצערי למעט התרופה הוותיקה מינוקסידיל טרם פותחה כל תרופה חדשה. עם זאת אתה בהחלט יכול להתחיל וליטול תוספי תזונה המכילים מיצוי מהצמח דקל ננסי הפועל במגנון זהה אך יעיל יותר מזה של הפרופסיה והוא נטול תופעות לוואי . בברכה ד״ר אודי בר

מנהל פורום עיכוב תהליכי הזדקנות