בעיה בשריר הלב ואימונים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ספורט

04/12/2018 | 10:11 | מאת: שירה

בת 21, שוחררתי מהצבא לפני כשנה. בצבא אמרו לי שיש לי בעיה בשריר הלב, ושרואים אותה באקג ובאקו ולכן הורידו לי פרופיל. אני מתעמלת ב cross fit עוד לפני שהתגייסתי לצבא ומרגישה טוב באימונים. אבל מאז שגילו לי בצבא את הבעיה אני מודאגת. מה יש לי ? האם מותר לי להתאמן?

שלום שירה, אין לי מספיק נתונים בכדי לענות לך על השאלה ואני גם מתרשמת שזו שאלה שצריכה להישאל במסגרת ביקור רופא. אני ממליצה לך לבוא ולהיבדק במרפאה ולעבור בירור. עד להשלמת הבירור ממליצה שלא לעשות פעילות גופנית מאומצת. בהצלחה!

מנהל פורום קרדיולוגיית ספורט