דפיקות לב מהירות ודופק שאינו סדיר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ספורט

26/11/2018 | 10:09 | מאת: יניב

אני בן 28, רוכב אופניים חובבני אך משתתף במרוצי רכיבה עממיים בתדירות גבוהה. בתקופה האחרונה מרגיש דפיקות לב מהירות ודופק שאינו סדיר בזמן רכיבה עצימה בעיקר בטיפוס בעליה. האם זה נפוץ? האם לדעתך דפיקות הלב המהירות קשורות למאמץ הגבוה? האם צריך לעשות משהו?

שלום יניב, תחושה של דפיקות לב מהירות בזמן המאמץ היא תופעה שכיחה שדורשת התייחסות ובירור בעיקר כאשר התחושה היא של דופק לא סדיר. ההמצאים יכולים לכוון להפרעות קצב עלייתיות. ממליצה להיבדק ע"י קרדיולוג ספורט. אתה מוזמן להיבדק במסגרת המפראה לקרדיולוגית ספורט במוסדנו. בהצלחה!

מנהל פורום קרדיולוגיית ספורט