בהמשך לפניה קודמת שלי פה.

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

22/10/2020 | 17:51 | מאת: סיגל

שלום, ילדתי לפני חודשיים בניתוח קיסרי לפני חודש התחילו לי כאבי בטן באיזור הטבור,בצד שמאל. עם הזמן הכאבים התפשטו מעל התבור בצד שמאל ולכיוון החזה. הכאבים בתבור הם קבועים והכאבים שהתפשטו באיזור לפעמים נרגעים ולפעמים מחמירים. אני ממש מרגישה שאני נשרפת מבפנים. אני ממש מתקפלת מכאבים ומזיעה. הכאבים מידי פעם מחמירים בזמן אוכל או אחרי. הכאבים גם מחמירים לקראת הערב. זה ממש מקשה עלי כי זה גם מחמיר בהליכה,מה שאומר שאני לא יכולה ללכת הרבה. עשו לי סיטי לבטן ולאגן עם חומר ניגוד בשתייה והזרקה ואלו התוצאות: יש קולקציה קטנה שנסוגה כמעט לחלוטין. יש שארית סמיכה קטנטנה באספקט הקדמי של סגמנט 5. יש הסננה דיפוזית קלה של השומן האומנטלי,ללא גושים ובשיפור. יש מרכיב דלקתי. יש הסננה קלה של שומן סביב הטפולה הימנית. בטפולה השמאלית יש ציסטה כנראה שחלתית. נאמר לי שכל הממצאים בסיטי לא מצביעים על הכאב שלי וזה לא נובע מזה. כירורג בדק אותי ואמר שהוא לא רואה שום בעיה. מה אני עושה מכאן? אני כבר חודשיים אחרי הקיסרי ולא מצליחה לתפקד כי הכאבים ממש חזקים ואני פשוט חיה על משככי כאבים. אשמח לעזרה. תודה

שלום . אני לא ממש כתובת, אבל לדעתי את צריכה לבדוק טבור בשאלה של בקע בו. כי זה מאוד שכיח במהלך הריון . גם תסמינים שלך יכולים להתאים לבקע טבורי . ניתן לבצע סונר דופן הבטן ,אזור הטבור . בנתיים אפשר לקחת משככי כאבים ולהמנע ממאמצים גופנים בהצלחה

22/10/2020 | 21:05 | מאת: סיגל

כבר עשו לי אולטראסאונד ולא מצאו בקע. אשמח אם תוכל להפנות אותי למישהו שאוכל להתייעץ איתו. תודה

הייתי הולך עוד פעם לכירורג כללי

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה