כאבים לאורך כל היום בבית חזה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

11/10/2020 | 21:39 | מאת: טופז

יש לי כאבים עזים בבית חזה ובגרון ו צוואר ונהייתי צרודה לעיתים קרובות וזה כאבים שמלווים בדופק מהיר וגם תחושת חרדה עקב התחושות וכאבים בבליעה וסבל נוראי אחריי אכילה , וקוצר נשימה, לוקחת נקסיום בין פעם לפעמיים ביום 40 מ״ג לא רואה כל כך שיפור, ירדתי בשקל 6 קילו , המשקל שלי זה 54 קילו לגובה מטר 71 חשוב לציין שיש לי תאבון, ופשוט אני מגיעה לסבל כל כל נוראי שאני כבר חוששת לאכול , מנסה שינוי תזונה עשיתי גסטרו שייצא תקין , בדיקה להילקובטר פילורי שייצא תקין , בדיקות שקשורות ללב וריאות שיצאו תקינות, אני כבר ממש מיואשת מהמצב והתפקוד הוא כבר לא אותו תפקוד ואני אמא ל2 ילדות קטנות ואני ממש מדוכאת מהמצב, הלכתי למיון כמה פעמים עקב הסבל המתמשך ונותרתי ללא מענה , אני ממשיכה עם הבירור הגסטרולוגי אני אשמח לקבל עצות מה אפשר לעשות או איזה בדיקות לעשות

שלום נראה לי את באמת צריכה להמשיך בירור גסטרו . כרגע אין לדבר על טיפול כירורגי. יש עוד מספר בדיקות שאת יכולה לעשות כדי לאבחן את הבעיה - מנומטריה , pHמטריה , שיקוף בליעה . כמובן במקביל יעוץ דיאטנית בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה