תשובת ביופסיה מהקיבה

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

20/07/2020 | 12:34 | מאת: גוד

עשיתי גסטרוסקופיה: קיבה- תקינה לכל חלקיה. בהיפוך הפונדוס עם כתמים בולטין מעט אדמדמים נלקחו ביופסיות. הקיבה עצמה גמישה ומתנפחת היטב. לאחר חודש קבלתי תשובה לביופסיה: helicobacter pylori associated erosive chronic, activ gastritis מה הטיפול שאני צריכה? האם הדלקת בקיבה יכולה להעלות את רמת ca72.4?

שלום אני בטוח שתקבלי טיפול לhelicobacter pylorii מרופא גסטרו . בגדול זה שלוש תרופות קשתי אנטיביוטיקות וסותרי חומצה. הרמה של סמן שציינת עוד לא בשימוש רחב .אין טעם לבדוק אותו ולהתייחס בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה