בדיקת גסטרוסקופיה מאתמול

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

16/06/2020 | 14:32 | מאת: גוד

שלום דר' בהמשך להמלצתך אתמול עשיתי גסטרוסקופיה . בבדיקה של הגסטרוסקופיה : ושט תקין קיבה: תקינה לכל חלקיה. בהיפוך הפונדוס עם כתמים בולטים מעט אדמדמים נלקחו ביופסיות. הקיבה עצמה גמישה ומתנפחת היטב. שאלה: מה הם הכתמים האדומים בפונדוס? מה הם יכולים להיות? האם לאחר גסטרוסקופיה יתכן שנוצרו לי 2 נקודות לבנות בבית הבליעה כמו מוגלה וכשאני בולעת רוק קצת כואב לי. גרגרתי עם מים ומלח. האם אני צריכה לקבל אנטיביוטיקה?

רק ביופסיה יכולה לענות על טיב של כתמים לא רואה צורך באנטיביוטיקה. כדי להמשיך בירור דרך רופא גסטרו בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה