מעוניין בבדיקת ct בטן אגן

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

01/12/2019 | 09:30 | מאת: דורון

הבטן שלי נפוחה כבר תקופה ארוכה ולפעמים יש לי גם בעיות יציאה , עשיתי גסטרו סקופיה וראו דלקת בוושט אבל אני חושב שזה לא מספיק אני רוצה גם ct בטן אגן , השאלה שלי מה אפשר לראות בבדיקת ct שלא רואים בקלונסקופיה או ההפך ומה עדיף לעשות

שלום , מסכים לגמרי , דלקת בושט לא קשורה במיוחד. צריך להשלים בירור גם סיטי בטן וגם קולונוסקופיה. סיטי נותן תמונה כללית של חלל הבטן , מאוד אינפורמטיבי מבחינת מצב מחוץ למעיין קולונוסקופיה נותנת תמונה פנימית של המעיים - דלקת שסיטי לא מראה

01/12/2019 | 12:47 | מאת: דורון

אוקיי הבנתי , אבל בבדיקת גסטרוסקופיה הביופסיה אמרה שאין דלק מעיים

גסטרוקטופיה בודקת ושט, קיבה , תריסריון ולא את המעיים

01/12/2019 | 14:28 | מאת: דורון

אוקיי תודה , ומה אתה ממליץ לי לדרוש ct או mri

CT בטן אגן בהצלחה

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה