תסמינים של דלקת בושט

דיון מתוך פורום  כירורגיה של ושט-קיבה

25/11/2019 | 17:46 | מאת: יצחק

שלום אבחנו אצלי דלקת בושט ורק עכשיו התחלתי טיפול, הבטן שלי נפוחה ויש לי לפעמים יציאות שאני מרגיש שאני לא מתרוקן עד הסוף , זה בגלל הדלקת? או שיכול להיות משהו אחר

שלום לדעתי כן ולא. כן -מפני שייתכן יש בעיה של התרוקנות של כל המערכת עיכול , זאת יכול להיות סיבה גם לדלקת בושט -רפלוקס , גסטרופרזיס . לא - מפני שהרגשת חוסר התרוקנות, זאת הבעיה של רקטום או שרירי ריצפת אגן . כדי להמשיך בירור מומלץ לפנות לרופא פרוקטולוג בהצלחה

26/11/2019 | 09:11 | מאת: יצחק

אוקיי תודה, והבטן שלי נפוחה זה תסמין של דלקת בושט? ויש איזה טיפול מסוים או בדיקה שהיית ממליץ לי לעשות?

לא קשור לדלקת בושט הייתי מתחיל מסיטי בטן קולונוסקופיה

מנהל פורום כירורגיה של ושט-קיבה