יבלת ויראלית בכף הרגל

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

12/11/2020 | 11:15 | מאת: מיכל

יבלת שאובחנה כיבלת ויראלית, אני מטפלת באמצעות סיליצאל גל ושיוף במשך כחודש הגעתי ללב היבלת כעת זה אדום , מוציא מעט דם מאד צורב ומגרד האם להמשיך את הטיפול במשחה סיליצאל גל או שאמורה לעשות משהו אחר בשלב הזה ?

שלום רב, אסור למרוח את המשחה על פצע פתוח. תפסיקי לכמה ימים ואז תגשי לרופא המטפל להמשך טיפול ואבחנה. בברכה, קרולין צמח פודיאטרית B.Sc ( Hons), M.C.Pod מומחית בכירורגיה ומחלות ציפורניים www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה