היפרדות ציפורן עבה כתוצאה מטראומה

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

01/10/2020 | 10:10 | מאת: יערה

הציפורן בבוהן ברגל השמאלית קיבלה מכה לפני שנה ונפלה, מאז צמחה בצורה עבה (היפרקרטוזיס?). לאחרונה הייתי שוב בטיול והציפורן קיבלה מכה והתנתקה בחלקה מהעור (אוניכלוזיס?) וכעת צהובה וכואבת. גזרתי את חלקה אבל יש כאב וצריך לטפל ולדאוג שתצמח כראוי. למי פונים?

שלום רב, פונים לפודיאטר. מוזמנת ליצור קשר עם מרפאתי בטלפון 03-6731240. בברכה, קרולין צמח פודיאטרית. B.Sc(Hons), M.C.Pod מומחית בכירורגיה ושיקום הציפורן. www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה