מריחת לק קוסמטי בתקופת טיפול בפטרת

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

27/08/2020 | 00:56 | מאת: דניאל

שלום רב, יש לי פטרת בציפורני הרגליים ובבהונות המצב חמור יותר. אני מטופלת בפלוקנול 100 mg פעם בשבוע למשך שבעה שבועות ומורחת כל ערב משחת קלוטריויט. בעוד שבועיים אמורה לנסוע לחופשה לחמישה ימים כשאהיה כבר בכדור הרביעי ואני מעוניינת למרוח לק קוסמטי לאורך הימים האלה כדי להסתיר מכיוון שהבהונות עדיין נראות רע ולא אוכל ללבוש נעליים סגורות כל הזמן.. האם זה יפגע בטיפול ואם כן עד כמה? האם ניתן למרוח לחמישה ימים ולהוריד לאחר מכן?

שלום רב, אין בעיה עם לק. הטיפול העיקרי של הוא בכדורים ולכן אין כל חשש לפגיעה בציפורן המטופלת. בהצלחה וחופשה מהנה. בברכה, קרולין צמח פודיאטרית B.Sc(Hons),M.C.Pod מומחית בכירורגיה ומחלות ציפורניים. www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה