ציפורניי רגליים כואבות

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

12/08/2020 | 10:44 | מאת: נאוה

למעלה מ-10 שנים .נראות-כמו פטרייה.בדיקות שליליות.טופל- כדורים נגד פטרייה,משחות,לקים. מופיעים שטפי דם תחת לצפורניים ולחץ על הציפורן כואב. הציפורניים התרוממו מעט מעל האצבעלפעמים מגרדת שכבה דקה המופיעה תחת לציפורן הבוהן.בציפורניי היד-פסים אורכיים. בקמיצה ובזרת יד שמאל-סימנים כאילו משהו חתך פסים אקראים.ההצקה בעיקר בציפורניי כף הרגל.אודה על הארה

שלום רב, לבעייתך ניתן לגשת עם תשובה מעשית רק אחרי אבחון פנים מול פנים, אין לי יכולת לתת ייעוץ על הנושא שכתבת על סמך מה שכתבת. ממליצה לגשת למומחה ציפורניים , אפשרות לקבוע אלי תור דרך טלפון 03-6731240 בברכה, קרולין צמח פודיאטרית B.Sc(Hons), M.C.Pod מומחית לכירורגיה ומחלות ציפורניים. www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה