ציפורן חודרנית הרבה זמן עם דלקת

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

10/08/2020 | 16:13 | מאת: קרוליין

שלום דר' קרוליין אני לא יודעת מה לעשות אני מיואשת מהכאבים שיש לי אני חולת סוכרת לפני 4 חודשיים זה התחיל יש לי דלקת הבוהן רגל שמאל אני סובלת זה היה במצב ממש גרוע אחר כך אמא שלי גזרה בפינה את הציפורן ונשאר שמה משהו אדום לא יודעת זה הראה החלמה ועכשיו עוד פעם הדלקת חזרה אני סובלת נסיתי למצוא פודיטור דרך הכללית אבל אין יש רק רופא כירורג אבל התורים רחוקים ואני ממש סובלת אני גזרתי את הפינה אבל אי אפשר להרים אותה כי יש לי כאבים מה עושים אני חולת סוכרת וזה בעיה האם תוכלי לעזור לי ?

שלום רב, אשמח מאוד לעזור לך ולטפל בבעיה, את יכולה לפנות אלי למרפאה בטלפון 03-6731240 בברכה, קרולין צמח פודיאטרית B.Sc (Hons), M.C.Pod מומחית בכירורגיה ומחלות ציפורניים. www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה