דלקת לא עוברת לאחר הוצאת ציפורן חודרנית

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

16/06/2020 | 20:49 | מאת: מריאנה

שלום, לפני 4 חודשים עשיתי ניתוח כירורגי רגיל להוצאת ציפורן חודרנית, הייתה לי כבר אז דלקת סביב הציפורן החודרנית(מחצית מציפורן הבוהן נחתכה בניתוח) , והדלקת לא עברה לגמרי אחרי הניתוח. מרחתי על הדלקת פולידין, סינטומיצין, ופוסידין... שום דבר לא ממש עוזר... (צירפתי תמונה). מה אפשר לעשות?

שלום רב, ראשית לא ראיתי תמונה אבל זה לא ממש משנה. ניתוח של ציפורן חודרנית זה לא לגזור חצי ציפורן, זה טיפול מקומי בלבד. הדלקת שלך לא עברה כי היא ככל הנראה מהבסיס ולכן את צריכה לעבור ניתוח אמתי, כזה שיש בו הרדמה מקומית וחיתוך לאורך הציפורן עד השורש וניטרלו השורש ע״י חומר מנטרל (פנול) או לייזר. את מוזמנת ליצור קשר עם המרפאה שלי 03-6731240 או להשאיר את הפרטים שלך באתר שלי www.mypodclinic.com ואני ניצור איתך קשר. בברכה, קרולין צמח פודיאטרית B.Sc(Hons), M.C.Pod מומחית בכירורגית ושיקום ציפורניים .

מנהל פורום פודיאטריה