ניתוח ציפורן חודרנית

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

01/04/2020 | 04:40 | מאת: נעה

שלום, עשיתי ניתוח לציפורן חודרנית וכרגע במקום הציפורן שנחתכה יש אדום (מתארת לעצמי שזה מיטת הציפורן או משהו), עכשיו השאלה שלי היא מה יגדל על המיטה (מבחינה חיצונית) אם הרופא צרב את שורש הציפורן החתוכה?

שלום רב, את שאלתך עליך להפנות למנתח. הדרך שבה בוצע הניתוח לא ידוע לי ולכן עליך לחזור למי שטיפל בך. בברכה, קרולין צמח פודיאטרית B.Sc(Hons), M.C.Pod יו״ר העמותה לפודיאטרים בישראל. מומחית לכירורגיה ושיקום הציפורן. Www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה