החלשות אצבעות כף הרגל

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

03/08/2019 | 15:54 | מאת: שלומית

שלום רב, יש לי החלשות של אצבעות כף הרגל האם מינרל אבץ או מגנזיום יכול לשפר את המצב ולחזק את אצבעות כף הרגל עשיתי את כול הבדיקות כולל צילומים אולטראונד וEMG הכול יצא ,תקין, גם בדיקת נירולוג תקינה,אין לי כאבים ויש לי תחושה הבעיה היא בנהיגה שאין לי מספיק יכולת לגייס את כף הרגל והאצבעות לדווש(גז וברקס) בנהיגה במכונית מה דעתך? תודה למענה שלומית

שלום רב שלומית, אני חייבת לציין שתלונתך לא מניחה את דעתי, העובדה שאת מרגישה (ורק את יודעת הכי טוב)שיש שינוי בו יש קושי פיזי לגייס תנועה פשוטה כמו ללחוץ על דוושת גז ברכב, דורשת ברור מעמיק יותר. ממליצה לחזור לנוירולוג ולברר לגבי אפשרות ברור מכיוונים שונים. אינני רוצה לכוון לדיאגנוזה משום שאין כזו, רק ברורים בכיוונים אחרים ואת זה צריך לעשות נוירולוג. אם את מרגישה אחרי הפגישה איתו שיש לך עדין שאלות את מוזמנת לחזור אלי. בברכה, קרולין צמח B.Sc(Hons) ,M.C.Pod מומחית בכירורגיה ושיקום הציפורן, יו"ר העמותה לפודיאטרים ופודולוגים בישראל. Senior Consultant Podiatrist UK

מנהל פורום פודיאטריה