ציפורן באגודל - כאב בחלק העליון, עם סימנים לבנים על העור

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

28/03/2019 | 09:43 | מאת: חגי

ציפורן באגודל - כאב בחלק העליון, עם סימנים לבנים על העור - מה זה אומר?

שלום רב, קצת קשה לי להבין מהשאלה בדיוק מה קורה בבוהן שלך, אבל יתכן וזה לחץ מציפורן לכן הלובן אז צריך לגזור. יתכן פטרת בתחילת הדרך אז צריך בדיקה מיקולוגית, יתכן שיפשוף מנעל אז צריך לבדוק את הקשר. זה מעט מהאופציות שאני יכולה להעלות על דעתי לפי התאור המצומצם שנתת. בברכה, קרולין צמח פודיאטרית B.Sc (Hons) ,M.C.Pod יו"ר העמותה לפודיאטרים ופודולוגים בישראל, מומחית לכירורגית ציפורניים, Senior Consultant Podiatrist U.K Www.mypodclinic.com

מנהל פורום פודיאטריה