כאב צורב בכף הרגל באזור הרפלקסולוגי של הטרפז

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

02/01/2019 | 19:58 | מאת: משה

שלום וברכה, אני בן 45 ובד"כ בריא. מזה תקופה ארוכה יש לי מעין כאב צורב בכף רגל שמאל באזור המשויך לפי הרפלקסולוגיה לאזור הטרפז (שכמות?). אני מעסה את האזור ולעיתים מרגיש ממש שמשהו זז שם... יש לי מדרסים מזה שנים רבות. מה משמעות הבעיה וממה נובעת? המון תודה

שלום רב, אינני מבינה ממכתבך את המיקום המדויק של הכאב, אינני עוסקת ברפלקסולוגיה לכן תיאור אזור הטרפז לא מועיל לי כלל. אם יש לך תחושה שיש משהו באזור כף הרגל פנימי, ממליצה לגשת לרופא משפחה ולקבל הפנייה לאולטראסאונד על מנת שיוכלו לשייך את ה"גוש" הזז למשהו יותר מוחשי שאפשר לטפל בו. בברכה, קרולין צמח פודיאטרית ,BSc (Hons)Podiaty יו"ר העמותה לפודיאטרים ופודולוגים בישראל. Specialist for Nail Surger, Senior Consultant Podiatrist UK

מנהל פורום פודיאטריה