יבלות בבהןנות מצדן הפנימי

דיון מתוך פורום  פודיאטריה

28/08/2018 | 11:47 | מאת: אודיק

שלום, בשתי הבהונות שלי ,בצד הפנימי, כאילו פונות זו מול זו, גדלו יבלות מאורכות. מורידה אותן עם סכין ושיוף.איך אפשר להפטר מהן. בשלב הגדילה , הן מכאיבות. תודה

שלום רב אודיק, יבלת על בהונות כף רגל יכולות לנבוע או ממבנה אנטומי של כף רגל שבנעל מעת צרה לוחץ ויוצר בסוף נקודת לחץ ויזואלית כואבת בצורת יבלת. אפשרות שנייה זה מבנה עצם שהשתנה עם השנים ויש היווצרות של אוסטאופיט קטן שיוצר בסוף לחץ בין בוהן לבוהן ויוצר יבלת. אבחון נכון וטיפול נקודתי יכול להביא לריפוי במקרים רבים. אשמח לראותך במידת הצורך טלפון ליצירת קשר 03-6731240 בברכה, קרולין צמח פודיאטרית יו"ר העמותה לפודיאטרים וכירופודיסטים בישראל Specialist for Nail Surgery Senior Consultant Podiatrist

מנהל פורום פודיאטריה