בביופסיה פרטית מקצועי ואמין

דיון מתוך פורום  גידולי בית החזה

05/10/2023 | 09:19 | מאת: שירה שירה

שלום היכן ניתן לעשות ביופסיית שד באופן פרטי? מקצועי , אמין ומהיר?

שלום לך, זהו פורום חזה, מציעה לשאול את השאלה בפורום שד. בכל מקרה, כל קופות החולים מציעות מרכזי טיפול השד, שם אפשר לבצע ביופסיות לנגעים חשודים באופן מהיר. במרכז הארץ ניתן לפנות למרכז השד בבילינסון וכן מרכזי שד בבתי החולים השונים ברחבי הארץ למענה בנושא ביופסיות. בברכה, ד"ר מור מושקוביץ

שלום לך, נא להפנות את השאלה לפורום שד, בברכה, ד"ר מור מושקוביץ

מנהל פורום גידולי בית החזה