נשירת גבות וריסים אחרי טיפול כימותרפי

דיון מתוך פורום  גידולי בית החזה

15/07/2023 | 23:26 | מאת: קטי

טופלתי בטקסול 12 טיפולים שבועיים. במהלך הטיפולים שיער הראש נשר כמעט כולו אבל בגבות וריסים היה דלדול לא משמעותי. חודש אחרי סיום הכימו התחילה נשירה אינטנסיבית של גבות וריסים. הגבות נשרו באופן מלא. האם זה סביר? תודה מראש!

שלום קטי, מקווה ששלומך טוב ואת מתאוששת מהטיפול, נשירת שיער באופן שתיארת היא מוכרת, לא כל שיער הגוף מגיב באותו אופן, ולעיתים בחלק מהאיזורים נושר מאוחר יותר. מספר שבועות לאחר הטיפול השיער יתחיל לצמוח מחדש בכל הגוף. מאחלת בריאות!

מנהל פורום גידולי בית החזה