גוש שהתגלה באופן אגבי

דיון מתוך פורום  גידולי בית החזה

17/05/2023 | 14:02 | מאת: אנונימי

היי אני גבר בן 32, ללא מחלות רקע, עקב תלונות חוזרו ונשנות על כאבי בטן הופנתי לביצוע CT בטן. זה עתה קיבלתי את התשובות בהן נאמר כך: "מעבר חזה בטן במיצר קדמי באספקט ימין מוגדם גוש רקמתי הטרוגני נודולרי, בממדים 4.8*2.0 ס"מ, באבחנה מבדלת עיקרית תימומה, לימפומה, טרטומה. להמשך אפיון היסטולוגי." בעקבות הנ"ל הופנתי לביצוע CT נוסף לחזה, וכן לכירורג חזה. התורים נקבעו לעוד חודש וחצי, מנסה להבין עד כמה אני צריך להיות מודאג ואם יש צורך להקדים את התורים גם באופן פרטי על כל המשתמע מכך.

שלום לך, כן, מציעה להקדים את התורים כדי לבצע את הבירור במהרה, מציעה לפנות בהקדם לאחד ממכוני הריאה בבתי החולים כדי לזרז את הביופסיה, או לשלוח למייל שלי מעלה את הפרטים ונעביר לקביעת תור. בברכה, ד"ר מור מושקוביץ

מנהל פורום גידולי בית החזה