שימוש בצמחי מרפא יחד עם טמוקסיפן

דיון מתוך פורום  גידולי בית החזה

15/05/2023 | 15:02 | מאת: יוסי לוי

מבקש סיוע של אונקולוג המבין בצמחי מרפא: שאלה לגבי אישה בת 55 עם טרום סרטן שד, מטופלת בטמוקסיפן וסובלת מגלי חום קשים. מבקש להציג לאונקולוג רשימה של תוספים וצמחים כדי שיוכל לכוון אותי מה מהרשימה הזו מותר לשימוש במהלך הטיפול בטמוקסיפן, עם דגש על מה מותר מהצמחים לגלי חום ברשימה. אודה מאד לאונקולוג שישלח לי פרטי התקשרות על מנת שאוכל להציג לו רשימה זו, כי אין אפשרות לצרף אותה כאן. תודה רבה יוסי לוי מטפל מוסמך ברפואה משלימה

שלום לך, מציעה לפנות לפורום סרטן שד, בברכה, ד"ר מור מושקוביץ

מנהל פורום גידולי בית החזה