גוש מעל החזה פענוח us

דיון מתוך פורום  גידולי בית החזה

26/03/2023 | 22:06 | מאת: אלי

שלום ביום חמישי לבני בן שנה וארבעה חודשים הורגש גוש על בית החזה . ביצענו היום us רקמות רכות ולהלן הממצאים בשכבה תת עורית הודגם נגע היפואקואי,מעורב מוגדר היטב . במימדים כ4*8 ממ לא וסקולרי,לא חודרני תומך בציסטה דרמואידית עדין לא פנינו לרופאת המשפחה לאחר הממצאים אשמח לתשובה מה זה אומר ? אנחנו בלחץ היסטרי

שלום לכם, לצערנו, פורום זה עוסק בגידולים במבוגרים ולא ברפואת ילדים, על פניו נראה שמדובר בממצא שפיר, אך מציעה לפנות לרופא הילדים/המשפחה, בברכה, ד"ר מור מושקוביץ

מנהל פורום גידולי בית החזה