כאבים חזקים בשד ימין

דיון מתוך פורום  גידולי בית החזה

06/02/2023 | 01:31 | מאת: דריה

שלום רב כבר שובעים סובלת מכאבים באזור הפטמה שמקרין לבית השחי הזרוע והגב עשיתי בדיקת אולטראסאונד לא ראו כלום מציינת שאני אם סיליקון כבר 12 שנה כרגע לא נמצאת בארץ כמובן שאחזור יעשה גם ממוגרפיה אני מאוד בלחץ מימה זה יכל לנבוע תודה רבה .

שלום לך, כאבים בפטמה המקרינים לבית החזה יכולים להיות על רקע בעיה בשתל, או סיבה אחרת. אולטרסאונד יכול להראות חלק מהשינויים שיכולים להיות בשתל וגם גושים ממאירים, ואם לא ראו דבר זה סימן טוב. בכל זאת מציעה להתייעץ עם כירורג שד ולבצע ממוגרפיה, בברכה, ד"ר מור

מנהל פורום גידולי בית החזה