צילום ריאות עם ממצאים

דיון מתוך פורום  גידולי בית החזה

25/05/2020 | 09:05 | מאת: דפנה

דר שלום ותודה מראש, עשיתי צילום חזה כדי להשוות לשנה שעברה עם ממצאים ואין שינוי להלן מה שכתוב: צילום חזה LAT + PA * מעקב בוצעה השוואה לצילומים קודמים מתאריך : 2019/04/01 * שינויים אמפיזמטיים בשתי הריאות . אין עדות לתסנין . ציור אינטר-סטיציאלי מוגבר על פני שתי הראות . הצללות בפסגות דו "צ - ללא שינוי מהותי . ללא הרחבת המדיאסטינום או שערי הריאות . צל הלב אינו מוגדל . ממצאים: מעקב פולמונולוגי האם זה מראה על סרטן? או על דלקת ריאות??? אני חודש עם קשיי נשימה ביום וכל לילה שמעירים אותי עם כאבים בבית החזה, בגב מאחורה, בצדי הגב, אני מעשנת כבדה עד היום כבר 50 שנה. בבקשה תעני לי האם אני בסוף חיי. תודה רבה.

25/05/2020 | 15:17 | מאת: ד"ר אלונה זר

השינויים בצילום מעידים על מחלה ריאות כרונית כלשהי (לא מתואר גוש שחשוד כסרטן), מאד יכול להיות שעל רקע העישון הכבד, ממליצה לפנות לרופא ריאות להמשך בירור

מנהל פורום גידולי בית החזה