גילו לי גידול בריאה, בעצם 2.

דיון מתוך פורום  גידולי בית החזה

18/01/2020 | 16:36 | מאת: מיכאל

עשיתי סיטי כליות, ואז גילו בתחת ריאה דמאל גידול כמה ממ, בסיטי ריאות אחרי שנה הוםיע נודול גם באמצע ריאת ימין. גדלו מעט מאוד כמה מילימטרים. רופא משפחה לא נותן סיטי מעקב ריאות, שזה כן דבר שבסמכותו. מה צריך לעשות. הבנתי שהסיטי גילוי מוקדם ומעקב ריאות זה ריואת משפחה, או שחייבים רופא ריאות מומחה?

18/01/2020 | 20:03 | מאת: ד"ר אלונה זר

כדאי לבקש הפניה לרופא/ת ריאות. הם יעברו על הסיטי הנוכחי וידריכו האם הממצא חשוד ומתי כדאי לחזור על סיטי ביקורת

מנהל פורום גידולי בית החזה