גוש קשה בקצה עצם הבריח

דיון מתוך פורום  גידולי בית החזה

02/09/2019 | 12:39 | מאת: אביר

בקצה התחתון של עצם הבריח אני מרגיש גוש עגלגל-אליפטי כלפי מטה (בגודל וצורה של עגבניית שרי מוארכת בינונית) שבולט (במישוש לא בראיה). אין כאבים או משהו דומה והגוש קשה (כמו עצם). האם זה נורמאלי?

07/09/2019 | 15:58 | מאת: ד"ר אלונה זר

עצמות הבריח בחלקן המרכזי התחתון מתחברות לעצם החזה (הסטרנום). ייתכן ואתה ממשש חלק מעצם זו. לעומת זאת אם מה שאתה מתאר הינו ממצא חדש שלא מוכר לך כדאי ללכת לרפא.ת המשפחה להיבדק. אם גם הם מתרשמים ממצא חדש כדאי להשלים בדיקת הדמיה דוגמת אולטראסאונד. בהצלחה!

מנהל פורום גידולי בית החזה