כאבים ממושכים - באזור ממוקד

דיון מתוך פורום  גידולי בית החזה

27/08/2018 | 08:05 | מאת: ענבל

היי,בת 45,בחמישה חודשים אחרונים כאבים מתחת לחזה בצלעות.הכאב טיפה שמאלה למפתח הלב,ממש בצלעות .כואב בלחיצה,התעטשות,מתיחה לאחור,בעת קימה משכיבה לעמידה.בדיקות דם כלליות היו בסדר פרט לcrp גבוה 9(הנורמה עד 5),צילום צלעות תקין.מיפוי עצמות תקין.זה מציק לי מאוד,איזה בירור לעשות כדי לעלות על הבעיה??תודה

04/09/2018 | 13:17 | מאת: ד"ר אלונה זר

נשמע שעברת בירור די מקיף. אם הכאבים מחמירים ניתן להשלים הדמיית חזה עם CT, אך מאחר ובדיקה זו כרוכה בקרינה מסויימת כדאי להתייעץ עם רופא/ת המשפחה.

מנהל פורום גידולי בית החזה