גידולים בבית החזה וסיכויי החלמה

דיון מתוך פורום  גידולי בית החזה

05/03/2018 | 23:46 | מאת: יעל

מהם הגידולים בבית החזה וכשיש גידול שם אפילו גדול מה סיכויי ההחלמה של מקום כזה ובאיזה אמצעים משתמשים להחלמה במקום כזה?

07/03/2018 | 15:53 | מאת: ד"ר אלונה זר

שלום יעל - שאלה מורכבת ורחבה בבית החזה יכולים להופיע גידולים ראשוניים (ממקור בית חזה) ומשניים (גרורתיים) רבים. גידולי בית חזה הנדונים בפורום זה כוללים סרטן ריאה, גידולי של מעטפת הריאה (מזותליומה), גידולים של בלוטת התימוס וגידולים נאורואנדוקרינים של בית החזה. לכל אחד אסטרטגיות טיפול ואחוזי החלמה שונים.

מנהל פורום גידולי בית החזה