מרפק טניס וגולף משולב [יכול להיות מקור נוירולוגי....]

דיון מתוך פורום  טיפול בגלי הלם

24/04/2022 | 15:05 | מאת: גילי

היי, אני בת 20 וחצי, עם פגיעה מורכבת מאוד ביד שמאל, עד כדי אי שימוש בה, השאלה שלי היא בנוגע ליד ימין, בשנה וחצי האחרונות אני עם כאבים חזקים מאוד מהמרפק לאורך היד, נימולים וחולשה, לאחרונה זה עלה לי גם לאזור הכתף, הכאבים, אני מטופלת בפיזיותרפיה, עם עיסויים חימום וכאלו, גם עשיתי זריקות סטרואידים שלא עזרו לי כלום, משהו שלא ציינתי, אני הולכת עם קב ביד ימין גם בעקבות הפציעה, ככה שיש לי עומס גדול מאוד על היד, לרופא שלי יש חשד שזה מגיע ממקור נוירולוגי מאזור הצוואר, אני כרגע באמצע בדיקות, אבל הכאבים לא נסבלים, עד כדי חוסר תפקוד ממש, ואין לי עוד יד.... קראתי באינטרנט על גלי הלם, האם לדעתך זה משהו שיכול להועיל לי? סליחה על האורך...

היי יתכן מאוד שיש קשר בין בעיות בצוואר ולכאבי היד.. בכל מקרה גלי החם יכולים לעזור במקרה שלל לכאבי היד

מנהל פורום טיפול בגלי הלם