האם עברתי שאיבה בביוץ - זקוקה לתשובתך

דיון מתוך פורום  קידום ושימור פוריות (ART)

13/03/2017 | 00:49 | מאת: שאיבה בביוץ

שלום פרופסור משיח היום עברתי שאיבה, אני בת 40, השאיבה התבצעה היום יום ראשון, כאשר ביום חמישי באולטרסאונד האחרון נצפו 6 זקיקים טובים ומובילים. החל מאתמול בערב ולמרות שניתנה לי הנחיה להזריק 2 זריקות דפקקדיל התחלתי להרגיש כאבי ביוץ שהלכו והתגברו ברמה שלפני השאיבה לא יכולתי אפילו ללכת ישר, ביקשתי לעשות אולטרסאונד מהרופאה שלי לפני השאיבה כי חשדתי שאני מבייצת, היא סירבה, הכניסה אותי לשאיבה, שאבה 2 ביציות בלבד וברחה ישר אחרי בלי לספק לי שום תשובות בשלב זה. אני חושדת שהיא ידעה שאני בביוץ ועדיין רצתה לבצע את ההליך, כל הבדיקות שלי והזזקים ביום חמישי לאטלטרסאונד הראו שהולכים לשאוב לי לפחות 7 ביציות. מה קרה לדעתך? אני בוכה כל היום ולא מבינה מה השתבש, היא מתחמקת מתשובות ישירות ולא מבינה מה קרה אודה לתשובתך

20/03/2017 | 18:11 | מאת: פרופ' שלמה משיח

שלום רב. נראה לי שאת צודקת וכנראה שבייצת. עם זאת איני יכול לקבוע זאת בודאות בהעדר כל הנתונים לפני, כמו: גודל הזקיקים רמת ה-E2 וה-P ועוד. מעצם העובדה שקבלת הוראה להזריק דקפפטיל ולא אוביטרל, ניראה לי שהערכים היו גבוהים והרופאה אפילו פחדה מגרוי יתר שחלתי. לא רשמת אם היו הפריות והחזרת עוברים מאחל לך הצלחה. פרופ' משיח

23/03/2017 | 16:02 | מאת: רמות ההורמונים שלי לפני השאיבה

תודה רבה פרופסור משיח היקר על תשובתך, דבר נוסף שחשוב לי זה לכתוב לך את רמות ההורמונים שלי ביום חמישי (לפני השאיבה שהתקיימה ביום ראשון) רמת האסטרדיול שלי הייתה 5057.4 ורמת הפרוגסורון הייתה 3.1 על מה מעידים הערכים הללו? האם שאני כבר מבייצת? נצפו כאמור 6 זקיקים בגדלים שבין 20.5 ל19 וכן זקיק נוסף בגודל 10. אודה לך מקרב על התשובה בצירוף נתונים אלו מאחר והדבר מאוד חשוב לי

מנהל פורום קידום ושימור פוריות (ART)