לא מצליח ליצור קשר עם בחורות

דיון מתוך פורום  דייטים וזוגיות

09/10/2020 | 15:29 | מאת: מרקו

שלום רב וחג סוכות שמח, אני לא מצליח ליצור קשרים עם בחורות, יש לי דימוי עצמי נמוך והרגשה פנימית לא טובה עם עצמי,גם ביום יום אני לא פוגש הרבה בחורות ..ושאני פוגש אני לא יוזם כלום במחשבה שהבחורה לא ״תסתכל לכיוון ״שלי! הייתי בטיפולים פסיכולוגים לא עוזר לי...אני מרגיש שהפסיכולוגים לא מבינים את מצוקתי הנפשית/ריגשית..מה עושים?? מרקו מחדרה

הי מרקו, אני מצטער לשמוע שקשר עם בחורות לא מצליח להתממש. אתה מציין כי יש לך דימוי עצמי נמוך והרגשה פנימית לא טובה עם עצמך ונשמע שאתה נמנע מלייצר קשר קשר בשביל לא לפגוש בחוץ (מהבחורה) את הדברים שאתה מרגיש בפנים. למה ליזום כי הן לא יסתכלו בכלל לכיוון שלי. יש שני נתיבים שבהם אתה יכול לפעול 1. למצוא דרך להעלות את הדימוי העצמי ואת התחושה הטובה לגבי עצמך 2. למצוא דרך ליזום יותר ולבדוק מה יקרה במציאות עם הבחורות אתה כותב שטיפול פסיכולוגי לא עוזר לך עד כה. אז אולי תראה מה יעזור לך פחות להימנע ולנסות ליצור קשר עם בחורות? אולי יתאים לך לנסות להכיר קודם רק בשביל להכיר בלי להביא ישר את מלוא הכובד של היכרות למטרת זוגיות? היכרות סביב תחום עיניין משותף או בהקשר של פעילות משותפת? אני מציע זאת כי נשמע שאתה בקשר מאוד חזק עם התחושות הלא טובות שלך ויוצר רק מעגל של הימנעות שרק מחזק עוד יותר את תחושות אלו. תחשוב איזה דרך תוכל להביא אותך פשוט לאינטראקציות עם בחורות וכשזה יקרה אז עדיין תצטרך להתמודד עם התחושות שמתעוררות בך ואולי גם תרצה לתת צ'אנס נוסף לטיפול שינסה לעזור לך לעבד תחושות אלו. בהצלחה, שחר ברשף

מנהלי פורום דייטים וזוגיות