פגיעה בחיך ולשון אחרי ניתוח שקדים ומיתרי הקול

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

19/10/2016 | 20:31 | מאת: ש

שלום לפני 9 חודשים עברתי ניתוח להוצאת ציסטה במיתרי הקול והקטנת שקדים. הניתוח ארך יותר מהצפוי, לאחר הניתוח נוצרה דיסארטריה קשה שאובחנה ע"י א.א.ג, היו נימולים בשפתייים , קשיים בבליעה , תחושה בלתי מוסברת בלשון, לשון נדבדקת לחיך, והרגשה קשה בחיך רך וקשה, קשיים בדיבור היום לאחר תקופה זמן זו הדיבור נשמע תקין אך לאחר כמה מילים הלשון מציקה והתחושה בה נוראית מאוד והחיך מורגש תמיד , קשה לי מאוד לדבר, לצערי אין אף רופא שמוכן לעזור לי או לכוון אותי לטיפול המתאים לי , אני סובלת בכלה מילה שאני מוציאה מהפה, זקוקה לייעוץ בדחיפות קראתי על בדיקת יודאו המתבתצעת ביחידה למחלות חיך במאיר האם יש צורך בבדיקה זו , האם יש לך דרך לעזור לי אני סובלת מאוד בברכה ש

שלום רב, ברצון רב אנסה לעזור לך. צרי קשר עם מרפאת א.א.ג, בית חולים מאיר 09-7472700 או באמצעות פקס 09-7471617 ובקשי פגישה עם ד"ר אריאלה נחמני וד"ר יניב אבנר באותו יום. בברכה, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה