בריחת אוויר מהחיך ודיבור אפי

דיון מתוך פורום  חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה

22/03/2016 | 10:44 | מאת: מרין

שלום, בני בן ה- 7 וחצי מתמודד עם מגוון בעיות דיבור (גם ASD) ולדברי הקלינאית תקשורת שמטפלת בו יתכן ויש לו בריחת אוויר, היא המליצה עליך לאיבחון אך אנחנו שייכים למכבי. כיצד נוכל בכל זאת להיפגש איתך לאיבחון?

שלום מרין, אין כל בעיה. תתקשרי למזכירת המרפאה שלנו, בתיה, בבית חולים מאיר בכפר סבא, טל: 09-7472700. ובקשי תור אלי. יא תשלח זימון לבנך ובאמצעותו תוכלי להוצי טופס התחייבות. ברצון רב אעזור. בברכה, ד"ר אריאלה נחמני

מנהל פורום חיך ושפה שסועים, הפרעות דיבור ובליעה