סרטן השד ואורטיקריה

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

27/10/2016 | 23:48 | מאת: עידית

שלום רב, עד לפני כשלושה חודשים ובמשך חצי שנה, קיבלתי זריקות XOLAIR בגלל אורטיקריה. הזריקות עבדו מצויין והמחלה היתה בשליטה. כשגילו אצלי גוש ממאיר בשד, החליטו לעשות הפוגה בזריקות, גם בשביל לראות איך הגוף מגיב בלעדיהן. לפני כחודשיים הוציאו את הגוש ולפני פחות מחודש סיימתי סט של הקרנות. אני אמורה להתחיל לקחת תרופה בשבוע הקרוב. לפני יומיים, התחילה לחזור האורטיקריה. האונקולוג אמר שאין מניעה לקבל שוב את הXOLAIR, אך עד שאקבל את הזריקות, יקח זמן והפריחה מתפשטת. האם אני יכולה בינתיים לקחת פרדניזון, כדי לעצור קצת את התפשטות הפריחה? האם ישנה דרך נוספת לטפל באורטיקריה? אשמח מאד לקבל ייעוץ בהקדם.

שלום , כדאי בשלב ראשון לקחת אנטיהיסטמינים . במידה ואין הטבה מספקת ( לפי התרשמות רופא) ניתן לטפל בסטרואידים לתקופה קצובה .

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת