הודעה חדשה X
* ניתן להעלות קבצים עד 5 מגה
* ניתן להעלות קבצי תמונה, סרטון או PDF בלבד
אבקש לקבל תגובות לשאלתי, פרסומים ומידע בריאותי לדוא"ל שלי.
בלחיצה על כפתור השליחה, אני מאשר/ת שהבנתי שהתכנים המופיעים באתר נועדו לספק אינפורמציה בלבד
ואינם בגדר עצה רפואית, חוות דעת מקצועית או תחליף להתייעצות עם מומחה. נא לעיין בתנאי השימוש באתר.

תודה!
הודעתך התקבלה וממתינה למענה המקצועי של מנהל/ת הפורום.
לצפייה בהודעה באתר יש לרענן את המסך.


רק בריאות ☺ צוות אתר דוקטורס

רענן פורום

תודה!
הודעתך התקבלה .
לצפייה בהודעה באתר יש לרענן את המסך.
רק בריאות ☺ צוות אתר דוקטורס

רענן פורום

סרטן השד ואורטיקריה

דיון מתוך פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת

הודעה/מחבר תאריך ושעה
  • סרטן השד ואורטיקריה
    מחבר: עידית
    תאריך: 27/10/2016
    שעה: 23:48
    שלום רב, עד לפני כשלושה חודשים ובמשך חצי שנה, קיבלתי זריקות XOLAIR בגלל אורטיקריה. הזריקות עבדו מצויין והמחלה היתה בשליטה. כשגילו אצלי גוש ממאיר בשד, החליטו לעשות הפוגה בזריקות, גם בשביל לראות איך הגוף מגיב בלעדיהן. לפני כחודשיים הוציאו את הגוש ולפני פחות מחודש סיימתי סט של הקרנות. אני אמורה להתחיל לקחת תרופה בשבוע הקרוב. לפני יומיים, התחילה לחזור האורטיקריה. האונקולוג אמר שאין מניעה לקבל שוב את הXOLAIR, אך עד שאקבל את הזריקות, יקח זמן והפריחה מתפשטת. האם אני יכולה בינתיים לקחת פרדניזון, כדי לעצור קצת את התפשטות הפריחה? האם ישנה דרך נוספת לטפל באורטיקריה? אשמח מאד לקבל ייעוץ בהקדם.
    הוסף תגובה
    • אורטיקריה
      ד"ר רמית מעוז סגל
      אורטיקריה
      מחבר: ד"ר רמית מעוז סגל
      תאריך: 01/11/2016
      שעה: 23:00
      שלום , כדאי בשלב ראשון לקחת אנטיהיסטמינים . במידה ואין הטבה מספקת ( לפי התרשמות רופא) ניתן לטפל בסטרואידים לתקופה קצובה .
      הוסף תגובה
ד"ר רמית מעוז סגל

ד"ר רמית מעוז סגל (מנהל הפורום)

מומחית לאימונולוגיה

רוצה להתייעץ? המומחים שלנו עונים על שאלות הגולשים בפורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת

עבור לפורום >>