שאלה בנושא אורטיקריה

דיון מתוך פורום  אורטיקריה - סרפדת, חרלת

19/02/2019 | 18:19 | מאת: מאיה

לפני מספר שבועות התחילו להיות לי גירודים חזקים באזור הגב התחתון. זה בא והלך כל כמה ימים. בעיקר התגבר כשהייתי לאחר פעילות גופנית ואו כשמשהו לחץ לי על העור כמו למשל רצועה של התיק. הרופא אמר של אורטיקריה ולא נתן אבחון אחר. האמת שהוא היה דיי חסר סבלנות כלפי. עשיתי בדיקות דם ובדיקות שתן. הרופא אמר שהטיפול היחיד הוא טלפסט פעם ביום. בימים האחרונים אני מרגישה לקראת שעות הערב שחום הגוף שלי עולה. כמו בערה פנימית. מה עליי לעשות?, בבקשה אני ממש זקוקה להכוונה. תודה רבה יש גם תחושה שחם לי באוזניים והן נהיות אדומות

זה בהחלט נשמע כמו אורטיקריה, כדאי למדוד חום בשעות הערב ולבדוק האם תחושת הבערה מלוה גם בחום ססטמי, ולהגיע לבדיקה

מנהל פורום אורטיקריה - סרפדת, חרלת